userSąskaita

KLD-V5 Tikslumo automatinė sriegimo finansuojančiojo varžtas balionėlis Varžtas pasirūpinti mašinos su skaičiavimo funkcija varžtą prieš laikrodžio

Prekės kodas:d278865Kategorijos:Įrankiai

€87.62 €106.85


Aprašymas


KLD-V5 Tikslumo automatinė sriegimo finansuojančiojo varžtas balionėlis Varžtas pasirūpinti mašinos su skaičiavimo funkcija varžtą prieš laikrodžio

Sriegimo mašinų bendriniai pavadinimai:

Į sriegimo mašinų pramonė taip pat vadinamas sriegimo mašinų, varžtų išdėstymas mašina, sraigtiniai finansuojančiojo ir kt.

funkcijos:

Daugiausia supaprastinti darbuotojų procesą tradicinių varžtų užraktas mokėti proceso valdymo procesą, mažinti darbo intensyvumą darbuotojų ir plėtros dizainas.

Pagrindinė funkcija yra varžtas sustatyta išsiųstas į nurodytą vietą, tiesiogiai el. pašto operatorius skinti, supaprastintos tradicinių užraktas mokėti veiksmų, pagerinti gamybos efektyvumą.

Plačiai naudojamas elektronikos pramonėje, palyginti su tradicinėmis varžtas plokštė, ekstraktas kiekvieną varžtą galite išsaugoti 1.4 sekundžių, todėl gamybos efektyvumas gali būti pagerintas 4 kartus.

Automatinė sriegimo tiekimo mašinos savybės:

1,plačiausią naudojimo.

Ilgis gali būti pagamintas iš M0.8 M5 (

2,galite naudoti specialius varžtus.

Galite naudoti paprastą varžtą, plokščia galva sraigtai su tarpinėmis varžtą, sriegių sriegimo ir taip, daugelio rūšių varžtus, pasitarti su pardavėju nesuprantu.

3,orbitos dydis gali būti reguliuojamas.

Orbita dydžio koregavimo lengva, bendradarbiauti su varžto dydis, ar cm, colių specifikacijos, gali veikti laisvai.

4,sumažinti atsargų savikainos mažinimo.

Mašina gali reguliuoti iš įvairių specifikacijų naudojant varžtą, vartotojas gali sumažinti sąnaudas, įrangos įsigijimo.

5,dydis reguliuojamas vibracijos.

Seisminių atstumas yra mažas, stiprios vibracijos, sraigtiniai atvyko į priekinės dalies taško, ne važiavimo į priekį ir akivaizdaus efekto greitį varžtą ir gamybos greitį.

6 žmogiškas valdymo projektai gali būti daugiau.

Siųsti medžiaga ir vairavimo režimas vibracijos nepriklausomybę, yra laisvos nustatyti idealus sustabdyti laiko, nekils tarpusavio kišimosi ir įtakos funkcija normali.Varžtas roller geležinkelių montavimo tada, atvyksta į priekyje vibracijos laiko, sraigtiniai greitis orbitoje, atliekama vieno lusto mikrokompiuteris kontrolės, laiko, bendradarbiauti su gamybos liniją namų darbus.Mašina priima 110-240 v KINTAMOSIOS įtampos įėjimas, dc 12 v maitinimo išėjimo įtampos stabilumą, suteikti reikiamą įtampą, todėl mašina gali būti naudojamas bet kur pasaulyje, ir ji veikia, nebus paveiktos, įvesties įtampa yra per didelis, ar mažas.

Automatinė sriegimo tiekimo mašinos parametrus:

1, produkto modelis: KLD - V5

2, šildomi dydis: 125 w * 180h * 150 DMM

3, neto svoris: 3.25 kg

4, ryšių maitinimas: AC 110-240v.

5, varžto ilgis diapazonas: mažesnis arba lygus 20 mm

6, kosminė reguliuojamas diapazonas: 0.8 MM 5,0 MM

7, siūlai forma: M, sriegių sriegimo

Pagrindinės savybės taip:

Sriegimo mašinų

1,Sraigtiniai maišytuvas gavyba, kaip ilgai, kiek antgalis patarimas į partijos nukreipiamosios, slysta vadovas, traukti ir tada įdėti varžtą kryptimi vartotojas.

2,Palyginti su tradicinėmis varžtas plokštė, ekstraktas gali išsaugoti 1.4 sekundžių kiekvienas sraigtas, todėl gamybos efektyvumas gali būti pagerintas 4 kartus.

3,Lengva valdyti, taip pat gali sužinoti, operacijos metodas, realiu laiku.

4,Plačiai naudojamas įvairių rūšių, įvairaus ilgio ir formos varžto galvute.(ilgis yra iš esmės mažesnis kaip 20 mm)

Maži forma, naudotojas gali būti naudojamas tuo pačiu metu kai kurios sraigtinis transporteris.


Specifikacija


  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai