userSąskaita

D0LC Ženklelis Dervos Formų Silikono Formos Rainbow Šviesos Efektas "Keychain", Sieniniai Klojiniai, dėl Epoksidinės Liejimo Amatai

Prekės kodas:d384363Kategorijos:Papuošalai Ir Aksesuarai

€2.00 €2.98


Aprašymas


D0LC Ženklelis Dervos Formų Silikono Formos Rainbow Šviesos Efektas "Keychain", Sieniniai Klojiniai, dėl Epoksidinės Liejimo Amatai

OOTDTY

Savybės: Dervos Formų : Suprojektuoti su paviršius, kurie bus pateikti rainbow šviesos efektas.

Kokybės Medžiaga : badge papuošalai pakabukas pelėsių yra pagaminti iš silikono medžiagos, patvarus, lanksti ir jokios deformacijos, lengva demold savo projektą.

Dydis Detalė: ženklelis Kalėdų epoksidinės dervos pelėsių priemonių val.8.5x9.8cm/ 3.35x3.86inch.Suderinamas su dauguma liejimo medžiagų, tokių kaip derva, epoksidinė derva, vaško, muilas, gipso ir kt.

"PASIDARYK pats" Kalėdų Ornamentu : Tai bus juokinga dizaino keychains, Kalėdų kabantys pakabukai, papuošalai ar daugiau, galite pridėti šiek tiek blizgučiai, džiovintų gėlių ir kitų mažų papuošalų dervos jūsų vaizduotė, siųsti dervos pelėsių ar baigtas.

Lengva Naudoti : Užpilkite užpildas reikia į formą ir padėkite jį į šaldytuvą arba mikrobangų krosnelėje, kol tai formos, posūkiais silikono formos ir imtis savo gatavo dervos elementus.Po naudojimo nuvalykite epoksidinės pelėsių su muilu, vandeniu ir laikykite jį atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Techniniai Duomenys: Medžiaga: Silikonas

Dydis: Apytiksl.8.5x9.8cm/ 3.35x3.86inch

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Silikono Formos

pastaba: Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas,įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: JAVRICK


Atsiliepimai