userSąskaita

4 Pakuotės Filtro Kempine Už Intex Tipas H, Daugkartinio Naudojimo Plaunamas Kubilas Valymo Įrankis, Kempinės Filtro Kasetė Putų

Prekės kodas:d448048Kategorijos:Namai Ir Sodas

€5.19 €6.75


Aprašymas


[Daugkartinio naudojimo Plaunamas]-- Tai Putų filtras, galima plauti ir pakartotinai naudoti keletą kartų.Jūs privalote pamatyti putų filtras trunka maždaug 2 mėnesius.

[High Quality ]-- Pagaminti iš kokybiškų medžiagų.Tai Putų filtras su minkštumo, pakartotinai lenkimo, geras lankstumas, aukštos atoveiksmio.

[Sutaupyti Laiko Ir Pinigų]-- Pakeitęs savo filtro kasetė popieriaus yra dalis jūsų grupė kasdienė priežiūra ir reguliariu pakeitimas gali būti brangus.Šių plaunamas ir daugkartinio naudojimo putų filtrai padės sumažinti jūsų išlaidas.

[Labai Function]-- Kempinės, filtras gali padėti valyti dalelės ir dulkės, ir prailginti savo filtras žiniasklaida, užtikrinti efektyvų vandens srautas-mažiau užsikimšimo už ilgalaikį filtravimo ir valymo.

spalva:Mėlyna

Medžiaga:sponge

dydis:10.2 x 9cm, vidinis skersmuo 3cm

Pakuotės Turinys:

4 x Filtro Kempine

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai