userSąskaita

Senovinių Pasakų Miško Spausdinti Emalio Virtuvės Komplektas Sriubos Samtis, o Kiaurasamtis

Prekės kodas:d455750Kategorijos:Namai Ir Sodas

€52.03

  • kepti rankenos

Aprašymas


Senovinių Pasakų Miško Spausdinti Emalio Virtuvės Komplektas Sriubos Samtis, o Kiaurasamtis

Dydis:

Valdyba: 30.5(L)*48(H)cm

Kiaurasamtis: 33.5*10*2cm

Sriubos Samtis:

Didelis:33*10*5cm; Mažos:30.5*8*4cm

1.Pastaba: Emalio produktų, nes vyresnio amžiaus proceso, yra tik rankų darbo, bus nepakankama, daugiau ar mažiau bus šiek tiek trūkumas.Glazūra yra netolygus, kai kurios vietos gali būti storas, plonas, atskirų vieta gali būti mažas lašas porceliano.

2.Pavyzdžiui, kaulų Kinijos, jis plauna gerai su vandeniu

Emalio paviršius stiklo medžiaga, labai sklandžiai, ne skylė, nr. adsorbcija, švarus ir priežiūra yra paprasta ir patogu.Įpilkite vandens ir šiek tiek kepimo soda ir kaitinama, kol atkurti baltumas, net jei tai netyčia sudegino arba spalvoto maisto.

3. Proceso apribojimai:

Kiekvieno gamybos proceso metu emalio turi būti valdomas rankiniu būdu, kuri taip pat lemia nepakankama charakteristikos emalį.Pirkėjų susipažinę su emalio bus susivėlęs viduje arba išorėje mažas juodos dėmės, tiesą sakant, taip ilgai, kaip ji yra balta glazūra, neišvengiamai bus juodos dėmės (bendras maistas yra balta glazūra, siekiant panaikinti naudoti dažikliai), nes kepimo procesą, aplinkos dulkių microchids nukris ant glazūros, taigi susiformuoja juodos dėmės, neturi įtakos vartojimui.Juodos dėmės atrodo labai baltos glazūros, ir emalio produktai yra neišvengiamas.

Paprastai pelekas-tipo viduje, tomas puodelio ar kepimo skardos viduje rankena turės keletą mažų duobių, yra glazūra, džiovinimo ir degimo proceso kabo aukštyn arba udręczone iki kablio arba laikiklis pėdsakų, jis negali plaukti iš oro, tai yra procesas riba.

Sunku pozicijas, pavyzdžiui, rankenos, kraštų ir pan., gali būti glazūruotos unealed sąlygas.Decal modelius, taip pat gali turėti nukrypimų ar burbuliukai.

Prekės iš sandėlio, bus patikrinta, jei gavo, kai yra reiškinys, porceliano, gali būti dėl logistikos ir transportavimo sukeltas.


Specifikacija


  • Tipas: Colanders & Sugeriančio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai