userSąskaita

Akrilo Garsiakalbis Sienos Lentynos Akrilo Garsiakalbis Sienos Lentynos, Sienos Montuojamas Laikiklio Stovas Lipni Bluetooths Garsiakalbio Stovas Smart

Prekės kodas:d461306Kategorijos:Namai Ir Sodas

€5.67 €11.34


Aprašymas


Savybės:

1. Puikus namų "PASIDARYK pats" dekoras, išlaikyti dalykų, nuo netvarkos!

2. Pagaminta iš akrilo medžiagos, lengvas ir patvarus, stilingas ir paprastas

3. Padėti jums padaryti tuščios vietos ant sienos

4. 4inch(L)*4.25 colių(W)*1inch(H), įrengta kampe

5. Lengvai įdiegti laikiklis ant sienos, labai stabilus, nesijaudinkite, apie kurių

Specifikacija:

Laikiklis Medžiaga: akrilas

Galimos Spalvos: juoda, balta, skaidri

Dydis: apie 4*4.25*1inches (kaip parodyta paveikslėlyje)

Svoris: apie 90g

Tinka: saugoti mažų objektų, tokių kaip garsiakalbiai, mobiliųjų telefonų, papuošalų, fotoaparatų, žaidimų konsolių, gėlių vazonai ir t. t.

Pakavimo Sąrašas:

1*Laikiklis

2*Rinkiniai Varžtai

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Plačiai Taikoma Plačiai naudojamas vietoje maršrutizatoriai, garsiakalbiai, mobilieji telefonai, piniginės, žaislai, fotoaparatai, biuro produktai, vonios kambario reikmenys ir elektroninės įrangos ir kt., mūsų Sienos Lentynos Garsiakalbis Lentynos labai tinka namų PASIDARYK pats apdailos, išlaikyti dalykų, nuo netvarkos.

2.Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukštos klasės akrilo medžiagos, mūsų Plūduriuojantis Lentynos yra lengvas ir patvarus, stilingas ir paprastas.Jis gali atlaikyti elementus, kurie neviršija 800g, siūlanti patvarumas ir ilgaamžiškumas.

3.Vietos Taupymas: Tai Akrilo Plūduriuojantis Sienos Lentynos yra skirta taupyti erdvę, kuri gali padėti jums išnaudoti tuščią erdvę ir sukurti multi-funkcinis saugojimo vietos.Jūs galite organizuoti savo daiktus lengvai.

4.Bet kur Įdiegti: Puikus montuoti bet kurio kampo, kad tilptų jūsų mėgstamus elementus, mūsų Akrilo Plūduriuojantis Lentynos yra apie 4*4.25*1 cm ilgis, plotis ir aukštis.

5.Tiesiog Veikti: Šios Sienos Montuojamas Garsiakalbis Lentynos yra labai lengva įdiegti.Kai ji yra įdiegta, tai labai stabilus ir nebus nukristi.Dviem varžtais yra sąlyga, kad užbaigti diegimą.


Specifikacija


  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai