userSąskaita

Planuotojas 2023 Hardcover Savaitės Ir Mėnesio Planuotojas Knygos 6.4 X 8.5 Biure, Prekes Spiralinis Sąsiuvinis Sketchbook Tvarkaraštį Dienoraštis

Prekės kodas:d64130Kategorijos:BALDAI

€7.32 €10.46


Aprašymas


Aprašymas:

Leidinys daro puiki dovana.Gera dovana mergaičių, berniukai, menininkai, rašytojai, dizaineriai, žurnalistai, biuro tarnautojai, verslo vyrų ir moterų, studentų, mokytojų, draugų Kalėdų, Helovinas, naujieji Metai, gimtadienis, jubiliejus ir t. t.Idealiai tinka biure, mokykloje, kelionės panaudojimas.

Specifikacija:

Techniniai Duomenys: Medžiaga: Popierius

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

A5 dydis: apie 15.8x21.7cm/6.22x8.46 colių

Popieriaus kiekis: 70 lapų/140 puslapius

Svoris: apie 330 gramų

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Verslo Planavimas Dienoraštis

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Kokybės Medžiagas - Planavimo 2023 yra pagamintas iš aukštos kokybės balto popieriaus, kuris gali efektyviai sumažinti rašalo kraujuoja.Tvirtas aukso dukart vielos spiralė leidžia sklandžiai puslapis virsta.Padengtas etiketės trukti ištisus metus.

2.Ideali Knyga - 2023 Kasdien Planuotojas gali aiškiai įrašyti grafikus, planus ir susitikimus.Gali padėti jums prisiminti tai, kas svarbu.Padalytas į dienos, savaitės ir mėnesio skyriuose.

3.Patikima Danga - 2023 Planuotojas yra puikus, kaip rašyti, susitikimą ar mokyklos notepad.Sunku padengti apsaugo vidinius puslapius, kai keliaujate.A kietais viršeliais galite apsaugoti savo turinį, daug kartų.

4.Didžioji Paraiška - Weekly Planner 2023 tinka vyrai, moterys, vaikai.Puikiai tinka biuro, mokyklos ir namų naudojimui.Idealus, kaip asmens raštu leidinys, kelionės leidinys, verslo notepad, kolegija žinoma, nešiojamojo kompiuterio, ir daugiau.

5.Atostogų Dovanos - Kasdien Planuotojas 2023 yra puikus Kalėdų, atostogų dovanų.Tiek estetika ir praktiškumas.Ji labai tinka duoti draugams, šeimos nariams, studentams, vaikams ir pan.aplink jus.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai