userSąskaita

Pen Daugiafunkcis Led Šviesos Sulankstomas Stovas Telefono Turėtojas Naktį Skaityti Raštinės reikmenys Pen Priemones, Nustatyti Profesinės Dalykėlių

Prekės kodas:d268050Kategorijos:Įrankiai

€8.63 €17.98


Aprašymas


Aprašymas:

Medžiaga: Shell plastiko

Dydis: Apie 13.6*1cm

Spalvos: Žalia, Oranžinė, Mėlyna, Raudona, Juoda

Rašalo savybės: Riebi

Rašyti galvą: Black core

Baterijos tipas: 3 x mygtuką baterijos

Pareigos: Stylus + LED žibintuvėlis + Sulankstomas stovas

Kiekis: 1pcs

️【7 in 1 Daugiafunkcinis Tušinukas】gausite 1 nuostabi daugiafunkcinis rašiklis: Rašiklis, Burbulas Lygis, Valdovas(Cm), Liniuotė(Cm), Atsuktuvas, Plokščia Galva Atsuktuvu.Mūsų daugiafunkcinis boksuose, gali būti naudojami bet kada, bet kur.

✔️【Sklandžiai Rašyti Papildymo】Sklandžiai, patvarus ir lengvai įdiegti, užtikrinti, kad pakartotinio naudojimo parkeris.Sukurta sklandžiai rašyti, ji suteikia jums ypatingų rašymo patirtį, kad jums bus dėkingi, ir mėgautis.Jums nereikia pirkti, ir šio papildymo.

【Aukštos Kokybės Daugiafunkcinis Įrankis, Pen】7 in 1 priemonė tušinukas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl gali būti naudojamas ilgą laiką.Dėl savo mažo dydžio ir unikalus dizainas, tai bus kietas įtaisą savo kasdienio naudojimo kuprinę, kišenėje ar net biure, paprasta naudoti ir nešiotis.

【Pageidaujamas Dovanas】Praktinė priemonė, gražiai įpakuotas, tai būtų puiki dovana jūsų artimiesiems.Pasirinkite kietas dovana jiems, nesvarbu, ar tai moters, partnerio, sūnus, tėvas, bendradarbis ir kt.


Specifikacija


  • Tipas: Derinys
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Prašymas: Buitinių Įrankių Rinkinys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija 1: LED šviesos
  • Prekės Pavadinimas: NEWKBO


Atsiliepimai