userSąskaita

Oro Fryer Priedai,Dvigubas Krepšelį Airfryer Aksesuaras Compatiable Už Ninja Foodi,Momentiniai Sūkuriai,Oro Fryers7.6L-9.6 L

Prekės kodas:d1183Kategorijos:Namų Apyvokos Prietaisai

€33.47 €64.36

  • oro fryer accesories, momentiniai puodą, išmaišykite, priedai-oro, priedai, skirti oro fryer, airfryer priedai ninja

Aprašymas


Oro Fryer Priedai,Dvigubas Krepšelį Airfryer Aksesuaras Compatiable Už Ninja Foodi,Momentiniai Sūkuriai,Oro Fryers7.6L-9.6 L

[Suderinamas su dviejų Zonų Oro Fryer 7.6 L-9.6 L ]: Dvigubas stalčius oro gruzdintuvės priedai compatile su Ninja AF300UK 7.6 L, AF400UK 9.5 L, Momentiniai Išmaišykite 7.6 L, Bokštas T17088, EMtronics EMDAF9LD, MONCOOK 9L, Salter EK4548 8.2 L, Devology 8L, ir tt dauguma 7.6 L-9.6 L dviejų zonų oro gruzdintuvės.

[Ką Jūs Gausite]: Įvairūs priedai gali dirbti kartu, siekiant suteikti jums daugiau kepimo funkcijos ir mėgautis didesnį kepimo įdomus.

[Kokybės Maisto Klasės Medžiaga]: Kad Kepalas visos ir Pica Visos yra pagaminti iš kokybės, 304 nerūdijančio plieno su non-stick PTFE danga užtikrina lankstus maisto pašalinti ir greita, lengva valyti.Pakartotinai kiaušinių įkandimas yra pagamintas maisto klasės, kokybės silikono.Visi oro fryer priedai yra pagaminti iš maisto klasės medžiaga, nebus išleisti pavojingų cheminių medžiagų ir aukštos temperatūros.

[Lengvai valoma]: yra Visi priedai plauti indaplovėje, be jokio vargo valymo, o mėgautis patogumui, kad šie priedai suteikia jums. (Nenaudokite stipraus audinio arba metalo kamuolys plauti Kepalas visos ir pica pan.) Jei priedas yra sunku išvalyti, tiesiog mirkymas jį šiltu vandeniu, o tada nuvalykite jį, kuris yra labai patogu.

Pastaba: nenaudokite pergamento popieriaus įdėklai vien išvengti gaisro

spalva:Foto spalva

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas + Silikono

Pakuotės Turinys:

1 x kepalas visos

1 x sapan visos

1 x universalus stovas

1 x iešmo stovas su 4 vėrinukai

100 x oro fryer linijinės

1 x kiaušinių bite pelėsių

1 x maisto įrašą

1 x receptas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


Specifikacija


  • Modelio Numeris: Oro Fryer
  • Tipas: Electric Deep Fryer Dalys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai