userSąskaita

QH-L48 130cm Plotis Šalto Roll Laminavimo Šalto Laminavimas Plėvele Laminavimo Staklės, Plastifikatorius Tinka Plakatas, Tapyba A3 A4 Popieriaus 1pc

Prekės kodas:d246653Kategorijos:Kompiuterių Ir Biuro

€260.66 €383.33

  • magija mašina mašinos, texet a3 laminavimo, "iphone" oca laminavimo, oca ipad laminavimo, japonijos laminavimas, šaltas metalo laminavimo a4, stiklo galaxy s8 oca filmas, lengva laminavimas plėvele, lemonbest siuvimo mašina, lazerinis spausdintuvas, spausdintuvai

Aprašymas


QH-L48 130cm Plotis Šalto Roll Laminavimo Šalto Laminavimas Plėvele Laminavimo Staklės, Plastifikatorius Tinka Plakatas, Tapyba A3 A4 Popieriaus 1pc

■Šalto laminavimo tinka šalto spaudimo ir montavimas paveikslėliai, nuotraukos, kaligrafija ir kt.Po šalto montavimas, paveikslėlius bei nuotraukas ne tik privalumų, atsparus vandeniui, antikorozinė, ir anti-ultravioletinių spindulių, siekiant užtikrinti jų nuolatinį, kaip naujas, bet taip pat padaryti juos išbandyti stiprus meno poveikį.Nuotraukos šalto montavimas yra plačiai naudojami šiuolaikinių vestuvių suknelės, meninės fotografijos, ir montavimo tauriųjų paveikslai, svarbu, grafinę medžiagą, ir reklamos fotografavimas.Šalto laminavimo yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno ir dilimui gumos volai, įrengta didelio stiprumo metalo stalo ir reguliavimo laikikliai, ir yra surinktos paviršių purškimo gydymo.Ji turi išskirtinį išvaizdą, lankstus ir patogus darbas, geros šalto laminavimo efektas ir ilgą tarnavimo laiką.

■Montavimas ir naudojimas:

1. Kai mašina palieka fabrikas, pagrindinės sudedamosios dalys buvo surinktos, sukasi rankena yra sumontuota, ir keturios pagalbinės blokai yra nustatytas ant sienos plokštelė su varžtais.

2. Prieš naudojant, nuvalykite guminių velenėlių valykite minkštu audiniu ir reguliuoti reguliavimo rankenėles abiejose pusėse.Po dviejų guminių velenėlių yra kontaktai, rankenėles abiejose pusėse turi būti sugriežtinta tuo pačiu metu, ne per trumpas, kitaip oro burbuliukai bus rodomas šaltas laminavimas.

■Pastabos:

1. Vieta šalto laminavimo sausoje ir švarioje vietoje, atokiau nuo degių ir sprogių medžiagų.

2. Valant guminiu voleliu, galite nuvalykite jį su audiniu artimųjų alkoholio, ir tai nėra leidžiama valyti benzinu ar skiedikliu.Taip pat neleidžiama naudoti metaliniai šepečiai, įrankiai, teptukai, ir kastuvą, kad pasiektų guminių velenėlių.

3. Kai nenaudojate ilgą laiką, laikykite viršutinį ir apatinį guminių velenėlių šalto laminavimo ne fiksuotą atstumą, siekiant užkirsti kelią guminių velenėlių iš deforming.

Produkto Pavadinimas: Laminavimo aparatas

Modelis: QH-L48

Efektyvus plotis: 130cm

Gumos ritinio diametras: 90mm

Maksimalus atstumas: 12mm

Prašome atidžiai perskaityti šiuos patarimus prieš perkant.

1.Jei esate rusijos klientui , mes atsiųsime jums paketą, per EMS. (Įskaitant muitinės formalumus ir mokesčių).Laikas yra apie 30 dienų. (Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, tai užtruks apie 55 dienos)

2.Jeigu esate klientas ES šalyje , šis metodas "pritaikyti pardavėjas" yra apie 60 dienų, geležinkeliu ir UPS. (Įskaitant muitinės formalumus ir mokesčių)

1. Jei jūsų adresas priklauso nuotolinio valdymo srityje, jums reikia papildomai sumokėti JAV dolerių 40.00 arba susisiekite su mumis norėdami pasirinkti kitą pristatymo būdą.

2. Prašome sumokėti mokesčius ir pasiimti pakuotėje po paketas atvykus į vietos papročius.Mes nesame atsakingi už bet kokius muitus ir importo mokesčius.

3. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laišką, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.


Specifikacija


  • Modelio Numeris: QH-L48
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: CJHZYG
  • Tipas: Šaltas Roll Laminavimo
  • Popieriaus Dydis: A3 A4, Per 130cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai