userSąskaita

Įkraunama Ličio Baterija Stiklo Gluer 12V/21V Minkštas Klijai Sunku, Klijai, Stiklo Klijai, Langų Ir Durų Sandarumo Sandarinimo Klijai Mašina

Prekės kodas:d276670Kategorijos:Įrankiai

€79.04 €95.24

  • gluering, elektrinis klijų pistoletas, 12v 12w įkraunamas baterijas, chaffing patiekalai

Aprašymas


Įkraunama Ličio Baterija Stiklo Gluer 12V/21V Minkštas Klijai Sunku, Klijai, Stiklo Klijai, Langų Ir Durų Sandarumo Sandarinimo Klijai Mašina

Gaminio parametrų

produkto kodas:GJ00294

Pavadinimas: Elektrinis stiklo klijų pistoletas

Pakuotės svoris: 6 KG

Pakuotės dydis: 60*30*10

Įtampa: 12W/24V

Galia: 2000AMH

Pagrindinio 12V klijų pistoletas

Klijavimo medžiaga: minkštas klijai/hard dvigubos paskirties klijai

Klijai antgalio angos skersmuo: 7-1 5mm

Klijų pistoletas greičio reguliavimas: šešių greičių, įrankių yra tiksliai kontroliuojamas ir greitis yra tolygiai patepti klijais

Klijų kiekis (viena baterija): apie 40 minkštas klijai, 50 sunku klijai

Taikymo sritis: tinkamas statyti mažų spragas klijai, vidaus durys, langai, virtuvės ir vonios,

Klijavimo greitis: greičiausias greitis yra 50 sekundžių, lėčiausiai laikas yra 220 sekundžių (tuščias ginklų bandymo duomenys yra tik kaip nuoroda)

Belaipsnis 21V klijų pistoletas

Klijavimo medžiaga: minkštas klijai/hard dvigubos paskirties klijai

Klijai antgalio angos skersmuo: daugiau nei 7mm

Klijų pistoletas greičio reguliavimas: Begalinė kaita priklauso nuo klijų mygtuką kontroliuoti klijų išvesties spartą.Giliau paspauskite, greičiau klijai yra nuspaustas.Pakylančios klijai yra lėtas

Klijų kiekis (viena baterija): apie 80 vienetų minkštųjų klijai, apie 90 vienetų sunku klijai

Taikymo sritis: tinkamas įvairiems tikslams

Klijavimo greitis: greičiausias greitis yra 50 sekundžių, lėčiausiai, yra 190 sekundžių (tuščias ginklų bandymo duomenys yra tik kaip nuoroda)

Pastaba:

1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laišką, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.


Specifikacija


  • Prekės Pavadinimas: YunlinLi
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Pakuotės Svoris: 6 kg
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Galia: 2000amh
  • Įtampa: 12W/24V
  • Antgalio Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Vardinė įtampa: 12W/24V
  • Produkto kodas: GJ00294
  • Modelio Numeris: Naujas
  • Pakuotės dydis: 60*30*10
  • PAVADINIMAS: Elektriniai stiklo klijų pistoletas


Atsiliepimai