userSąskaita

Meilus Apkabinimas Karoliai Porų Karoliai,Neatskiriamas Apkabinti Karoliai,Pora Hugging Pakabukas Karoliai, Meilus Apkabinimas Karoliai

Prekės kodas:d386125Kategorijos:Papuošalai Ir Aksesuarai

€18.10


Aprašymas


NIQUE DIZAINAS: tikra karoliai meiliai reiškia, kad dvi širdis traukia vienas kitą ir praleisti vieni kitus.Dizaino iš dviejų simbolių, apimanti kartu simbolizuoja aistrą ir graži meilė.Dizainas yra naujas ir unikalus, todėl galite trykšti elegantiškas žavesio.

PLAČIAI TAIKOMA: madingas, gražus ir gražus karoliai, tinka bet kokiai progai, kasdien, data, šalis, kelionės, darbo ir kt.Nešioti visą laiką, tiesiog kaip ir jūsų miłośnikiem yra jūsų pusėje.

PUIKUS DOVANOS: romantiškas dovanas draugėms apie įvairias sukaktis; intymi dovanos motinos dieną, Motinos Dieną ir moters Diena; puikūs dovanos geriausiais draugais ir draugais.

PORA KAROLIAI: forma, tai karoliai pakabukas yra labai reikšmingas, simbolizuoja tyrą meilę. "Naudoti šią simbolinę, santūri, prasmingas karoliai tegul ji žino, kaip svarbu, kad ji yra jums, ir žmonėms priminti begalinis meilės gyvenime.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS: pagaminta iš nerūdijančio plieno karoliai ir aukštos kokybės žalvario pakabučiai.Nėra lengva rūdžių ir korozijos, atsparus vandeniui.Produkto paviršiaus yra labai poliruoti, suteikiant jums geriau dėvėti patirtis.

Savybės:

1.Pora karoliai yra skirtos kasdienio gyvenimo ir kasdien dėvėti.Paprastumas, minimalizmas ir grožio, paprastumo.Gera dovana bet kokiai progai gali parodyti įvairių stilių ir visada atneš jums daugiau moteriško žavesio.

2.Dizainas karoliai pakabukas atrodo kaip dvi mėgėjams, tulenie tarpusavyje, pateikti šią reguliuojamas karoliai apkabinti į vieną, kuri jums patinka todėl, kad jie gali nešioti kiekvieną dieną!

Specifikacija:

Medžiaga: alloy

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Stilius: Unisex

Stilius: paprastas

dydis:3cmX1cm

svoris:5g

Pakuotės turinys:

1 vnt * Apkabinti Karoliai

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaidą 0-1cm.Prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš siūlymą.

2. Dėl skirtingos, dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos produktas.Ačiū!


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Lytis: mylėtojai
  • Elemento Tipas: Karoliai
  • Stilius: MADINGA
  • Medžiaga: Metalo
  • Karoliai Tipas: Kaklo Pakabukas


Atsiliepimai